Claudiu Zamfir

Înscrieri online: Finanțări de 65.000 euro pentru startup-uri fintech, într-un accelerator, la București

Thumbnail

Startup-urile fintech românești și din străinătate se pot înscrie la un accelerator internațional de afaceri, care va fi organziat la București, în care echipele selectate vor putea obține investiții de până la 90.000 de euro fiecare, din care 65.000 de euro în bani și 25.000 de euro sub formă de servicii în program.

Înscrierile la Startup Wise Guys Bucharest se fac AICI, până pe 9 iunie 2022, au anunțat organizatorii într-un e-mail transmis StartupCafe.ro.

Programul de accelerare va începe în luna iulie și se va desfășura timp de 5 luni, la București, și va oferi echipelor selectate sesiuni de mentorat și cursuri care să le ajute în dezvoltarea afacerilor.

În cadrul programului, startup-urile selectate vor putea obține finanțări de capital de risc pre-seed de până la 65.000 de euro în bani, plus 25.000 de euro sub formă de servicii în program. În schimb, firmele vor ceda 9% din afacere către compania de investiții Wise Guys, din Estonia, organizatorul acceleratorului.

În plus, startup-urile care vor absolvi programul de accelerare vor avea posibilitatea să mai obțină o investiție suplimentară de 250.000 de euro.

Sunt așteptate startup-uri de tehnologii financiare (fintech), cu echipe de cel puțin 2 cofondatori. De asemenea firmele trebuie să aibă măcar un MVP - produs minim viabil, precum și tracțiune inițială (clienți, utilizatori plătitori) și ambiții de extindere pe piețele internaționale.

Este important ca membrii echipei să cunoască bine limba engleză, aceasta fiind liba de lucru la acceleratorul de business de la București.

Alte 3 acceleratoare Startup Wise Guys

Pe același sistem, startup-urile IT românești se pot înscrier și la alte 3 acceleratoare de business ale Wise Guys, axate pe alte tehnologii B2B:

  1. XR Malaga - termen de înscrieri 11 mai 2022.  Acceleratorul din Spania caută startup-uri de tehnologii în extended reality și metaverse.
  2. SaaS Milan - aplicațiile se închid azi, 5 mai. în Italia se caută startup-uri de Software as a Service.
  3. CyberXcelerator Cosenza - tot azi, 5 mai, este termenul final de însrieri. Tichet minim de investiții de 78.000 euro pentru startup-uri de securitate cibernetică.

Parallax

Vizualizari
1721
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri