Claudiu Zamfir

Înscrieri 2022: Finanțări și mentorat pentru firme eco românești, într-un accelerator de afaceri european

Thumbnail

Firmele din România și din Republica Moldova care dezvoltă tehnologii pentru protecția mediului se pot înscrie la un accelerator de afaceri susținut de Uniunea Europeană, pentru șansa se a primi finanțări și mentorat în business, potrivit unui comunicat transmis publicației StartupCafe.ro.

Înscrierile la programul Clim@ Scaler 2022 se fac AICI până pe 5 aprilie 2022. Se caută firme eco din Europa de Sud Est (inclusiv România), Turcia, vecinătatea est-europeană, Orientul Mijlociu și Nordul Africii.

Programul este organizat de fondurile de investiții Green for Growth Fund (GGF), din Luxemburg, și Rockstart, din Olanda.

Firmele „verzi” care vor fi selectate vor primi acces la un program de accelerare de 4 luni, care va cuprinde: mentorat personalizat, cursuri interactive, conexiuni corporative cu lideri din domeniul energiei și agriculturii, sprijin financiar și o oportunitate de a se întâlni cu potențiali investitori.

În plus, GGF va sprijini finaliștii cu o facilitate post-program pentru extinderea afacerilor și a soluțiilor lor ecologice.

Parallax

Vizualizari
1366
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri