Claudiu Zamfir

Înscrieri online: Premii de câte 10.000 Euro pentru românce cu idei de afaceri în agricultură și alimentație

Thumbnail

Antreprenoarele românce aflate la început de drum se pot înscrie online la un concurs de idei de afaceri în sectorul agro-alimentar, la care sunt puse în joc 10 premii de maximum 10.000 de euro fiecare.

Înscrierile online se fac AICI până pe 15 iunie 2020, în cadrul programului Empowering Women in Agrifood, organizat în România de Impact Hub Bucharest și acceleratorul de afaceri european EIT Food.

Se pot înscrie femei din România, care pot propune idei afaceri în agricultura sau industria alimentară, cu vechime de maxim 2 ani pe piață.

La nivel european, programul EWA este dezvoltat de EIT Food pentru un total de 50 de antreprenoare din 5 țări: Cehia, Portugalia, România, Spania și Turcia. 10 participante din România pot primi finanțare de până la 10.000 de euro fiecare, spune Impact Hub, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

În România, programul european este implementat prin Impact Hub Bucharest, ca partener național.

În urma selecției făcute de organizatori, 10 antreprenoare din România vor fi susținute în dezvoltarea afacerii din domeniul agroalimentar și vor primi mentorat personalizat și training devenind parte din comunitatea EIT Food.

După selecție, ele vor participa la 3 evenimente principale ce vor avea loc pe parcursul celei de-a doua jumătăți a anului, din iulie până în decembrie 2020:

  • Eveniment de matchmaking
  • Workshop de business
  • Eveniment de pitching și networking

Participantele vor avea posibilitatea de a câștiga până la 10.000 EUR, de a descoperi alte programe EIT Food și acces la investitori, business angels și cooperative, care o sa le ajute să ducă afacerile lor la următorul nivel.

Obiectivul EWA este de a motiva femeile antreprenor aflate într-o etapă incipientă să-și valorifice puterea, să își conștientizeze capacitatea de a avea succes și a depăși obstacole, să le echipeze cu încrederea, cunoștințele și comunitatea adecvate pentru a începe și a dezvolta cu succes afaceri durabile.

Mai multe informații despre program, AICI.

Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT) este un organism al UE, creat de Uniunea Europeană în 2008 pentru a consolida capacitatea de inovare a Europei. EIT face parte din programul Horizon 2020, programul-cadru de cercetare și inovare al Uniunii Europene.

EIT Food este un consorțiu pan-European care activează în zona antreprenoriatului și inovației în sectorul agroalimentar. Membrii comunității EIT Food sunt actori la nivel global în industria alimentară: peste 50 de parteneri din mediul de afaceri de top, centre de cercetare și universități din 13 țări.

Parallax

Vizualizari
4786
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri