Claudiu Zamfir

Concurs de idei de afaceri la Galați. Înscrieri online

Thumbnail

Antreprenorii gălățeni se pot înscrie online, până pe 20 iunie 2019, la un concurs de prezentări de idei de afaceri la care pot câștiga premii totale de 10.000 de lei, au anunțat organizatorii, într-un comunicat transmis luni StartupCafe.ro.

Înscrierile la Just Pitch. Startups Contest, organizat de Primăria Galați în parteneriat cu Asociaţia Open Hub, se fac pe internet, AICI.
Înscrierile în formularul online trebuie să cuprindă şi o scurtă prezentare video a ideii de afacere.

Aplicanţii trebuie să fie cu domiciliul în Galaţi și să aibă iniţiativa de a derula sau să deruleze o activitate antreprenorială pe raza judeţului Galaţi.

Până la data de 27 iunie 2019, se vor selecta 5 finalişti care vor participa la evenimentul "Just Pitch", din data de 04 iulie 2019, urmând să susţină în faţa juriului pitchurile cu privire la ideile pe care le-au înscris în competiţie.

Cea mai bună idee va fi votată atât de membrii juriului, cât şi de audienţă. Finala Just Pitch se va desfăşura pe data de 04 iulie 2019 la Hotelul Faleza din Galaţi, fiind necesară prezenţa participanţilor selectaţi pe toată durata evenimentului.

În cadrul concursului se vor acorda premii în valoare totală de 10.000 de lei, iar câştigătorul competiţiei va primi marele premiu în valoare de 7.000 de lei.

Parallax

Vizualizari
680
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri