Adi Iacob

Granturi de 30.000 de euro pentru startup-uri de inteligență artificială, blockchain sau IoT

Thumbnail

Mita Innovation Hub oferă finanțare în valoare de 30.000 de euro pentru startup-uri din domeniul tehnologiei care sunt dispuse să-și înregistreze activitatea în Malta. Termenul limită pentru a aplica este 10 septembrie 2018 (AICI).

Mita Innovation Hub din Malta caută afaceri din domniul tehnologiilor emergente cum ar fi DLT (Distributed Ledger Technology — una din aplicațiile tehnologiei fiind blockchain), Internet Of Things și inteligența artificială (AI). 

Opt startup-uri vor fi selectate pentru a primi câte un grant de 30.000 de euro. 

Programul începe după 4 săptămâni de la selecție, potrivit informațiilor disponibile pe site-ul acceleratorului. Startup-urile vor primii banii în funcție de performanțe. Pentru a primi ultima tranșă a grantului, este necesară participarea activă la Agenda Social Impact — un sistem conceput pentru ca hub-ul din Malta să se asigure că startup-urile participante dau înapoi o parte din expertiza lor, “ajutandu-ne sa construim o comunitate în devenire”.

După selecție, afacerile vor participa timp de de 16 săptămâni la Mita Innovation Hub, și vor primi:

  • 20.000 de euro, plătiți în 4 tranșe
  • servicii de mentorat și de asistență în valoare de 10.000 de euro, care cuprind aproximativ 90 de ore de acces la mentorii interni și externi și accesul la un spațiu de lucru 24/7
  • servicii de cloud de la AWS, Google Cloud, Microsoft Azure și ZenDesk
  • consultanță fiscală, contabilă și financiară
  • consiliere juridică cu privire la aspecte specifice cum ar fi acordurile dintre acționaril
  • consiliere GDPR

Parallax

Vizualizari
931
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri