Claudiu Zamfir

Înscrieri online: Google caută creatori de podcast-uri să îi ducă în SUA, la cursuri în valoare de 40.000 de dolari

Thumbnail

Creatori de conținut audio sau video din toată lumea, inclusiv din România, se pot înscrie online pentru preselecția într-un program de training în creare de podcast-uri, oferit de compania Google, și au șansa să meargă în SUA la o tabără de pregătire.

Înscrierile pentru Google Podcasts Creator se fac AICI, până pe 18 noiembrie 2018, ora 11:59 ET (ora pe Coasta de Est a SUA), iar training-ul va avea loc în perioada ianuarie - iunie 2019. O a doua sesiune de înscrieri va avea termen de înscriere mai 2019, iar programul va începe în iulie 2019.

Google Podcasts Creator este un program de accelerare  dezvoltat pentru a reduce barierele în calea podcasting-ului și pentru a spori diversitatea vocilor din acest domeniu, la nivel global. Echipele selectate vor primi finanțare de până la 40.000 de dolari fiecare, sub forma unui training de 20 de săptămâni și susținere pentru realizarea unui episod pilot.

Cei admiși din rândul creatorilor din afara SUA, cum ar fi românii, vor merge la Boston pentru un bootcamp de o săptămână în prima lună  a trainingului, în ianuarie 2019, iar apoi, în ultima săptămână a programului vor reveni în State pentru o vizionare cu public a eposodului-pilot realizat la cursuri, la un cinematograf din Boston.

În rest, între cele două săptămâni - de început și de sfârșit de program - creatorii de podcast vor avea activități online, din țările lor, câte 2 zile pe lună.

Prin acest program, Google vrea să încurajeze diversificarea opiniilor în mediul online și să ajute creatorii de podcast provenind în special din rândul celor discriminați sau defavorizați, ca urmare a rasei, etniei, religiei, sărăciei etc.

Parallax

Vizualizari
1925
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri