Claudiu Zamfir

Fonduri de 120.000 dolari pentru startupuri-au început înscrierile la acceleratorul de idei de afaceri

Thumbnail

Antreprenorii români cu idei inovatoare în zona de smart city se pot înscrie la acceleratorul de startupuri Techstars Dubai 2019, care oferă fonduri de până la 120.000 de dolari pe echipă.

Potrivit organizatorilor, fondatorii de startupuri din întreaga lume pot aplica on-line AICI în procesul de selecție pentru ediția 2019 a Techstars Dubai.

Acceleratorul caută în special fondatori care dezvoltă tehnologii de ultimă generație pentru viitoarele orașe inteligente și folosesc aplicații cum ar fi:

  • internet of things (IoT),
  • inteligență artificială,
  • realitate virtuală sau realitate augmentată,
  • big data,
  • machine vision,
  • blockchain,
  • fizică cuantică.

Antreprenorii și startupurile care vor fi selectate vor începe programul de accelerare în 20 ianuarie 2019, iar în 18 aprilie își vor putea prezenta ideile investitorilor în demo day.

Acceleratorul de afaceri Techstars Dubai, ajuns la a doua ediție, oferă finanțări de maximum 120.000 de dolari pe echipă și reține părți sociale de 6-10% din startupurile susținute.

Anul trecut, a fost admis la Techstars Dubai și un startup românesc: The Pole Society, care a creat o platformă prin care firmele îşi pot afişa reclamele din birou direct pe panourile stradale.

Firma condusă de Bogdan Savonea a obținut finanțare de 120.000 de dolari de la Techstars și Ginco, unul dintre cele mai mari grupuri de companii din Orientul Mijlociu, pentru a realiza prima rețea interconectată la nivel global de ecrane digitale indoor și outdoor. Sergiu Gruiță, fost Media Manager Europe la P&G, și Matei Psatta, fost director de marketing Vola.ro și director de strategie digitală la Leo Burnett, s-au alăturat echipei The Pole Society.

Parallax

Vizualizari
1702
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri