Claudiu Zamfir

Fonduri pentru firme 2020: Înscrieri online, 10.000-50.000 Euro pentru startup-uri românești

Thumbnail

Startup-urile românești care dezvoltă tehnologii cu efecte benefice pentru mediu pot obține fonduri între 10.000 și 50.000 de euro într-un accelerator de afaceri european dezvoltat în colaborare cu un partener român.

EIT Climate-KIC Accelerator și Camera de Comerț Timiș invită antreprenorii români să se înscrie în programul de accelerare AICI, până pe 1 martie 2020.

Sunt eligibile firme la început de drum, din 11 țări europene, printre care și România. Startup-urile trebuie să dezvolte tehnologii noi sau servicii cu potențial ridicat pentru impactul climatic, potrivit unui anunț al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, transmis StartupCafe.ro.

Acceleratorul de afaceri EIT Climate-KIC se concentrează pe impactul schimbărilor climatice și promovează inovații în energii curate.

Sunt 3 etape de parcurs la sesiunea 2020:

1. Business Model Development - sprijină firmele în dezvoltarea și perfectarea unui model de afacere. Firmele vor putea beneficia de finanțare de maximum 10.000 de euro.

2. Business Model Validation & First Customers - firmele care au deja un model de afacere sunt ajutate să se îndrepte către o nouă etapă: validarea și achiziția clientului. Firmele vor primi finanțare de maximum 25.000 de euro și acces la experți, mentori și workshop-uri.

3. Onwards to Investment and Scaling (spre investiție și extindere) - startup-urile vor fi pregătite pentru viitoare investiții. În această etapă, firmele beneficiare vor putea primi deja finanțare de până la 50.000 de euro și acces la o rețea de potențiali investitori și parteneri.

 

Climate-KIC Accelerator 2020 by Claudiu on Scribd

Parallax

Vizualizari
20792
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Vlad
Muresan
Cam putini bani. 50.000 = 2 programatori timp de 3-6 luni( in functie de experienta).

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri