Claudiu Zamfir

Fonduri europene de câte 195.000 Euro pentru startup-uri de educație. Înscrieri online, urgent

Thumbnail

Startup-urile din România și Republica Moldova care dezvoltă tehnologii în domeniul educației (edtech) se pot înscrie până pe 30 iunie 2020 la un accelerator de afaceri ce oferă finanțări de maximum 195.000 de euro fiecare.

Înscrierile online la acceleratorul IMPACT EdTech se fac AICI până pe 30 iunie 2020, ora 13.00 CEST  (ora de vară a Europei Centrale), adică ora 12.00, ora României. Acceleratorul e finanțat din fonduri europene prin programul de cercetare-inovare Horizon 2020.

Pot aplica la program echipe de câte cel puțin 2 persoane, din toate cele 27 de state UE plus țările partenere în programul Horizon 2020, cum sunt Republica Moldova, Israel, Serbia, Ucraina, Norvegia etc.

Se caută idei de tehnologii edtech cum ar fi:

  • soluții educaționale bazate pe inteligență artificială,
  • tehnologii de evaluare a elevilor cu nevoi speciale,
  • noi modele de instrumente de evaluare,
  • platforme online de educație, noi metode de predare a unor discipline ca programarea,
  • soluții blockchain pentru pașapoarte educaționale,
  • gamification,
  • soluții educaționale cu realitate virtuală și realitate augmentată,
  • soluții educaționale hardware.

Participanții vor beneficia de training personalizat cu mentori de la companii ca Google, Airbnb, Ikea, Yahoo, Microsoft.

Pe baza unui test al produsului minim viabil (MVP) realizat, un număr de maximum 15 startup-uri vor putea primi premii de maximum 85.000 de euro fiecare, din care 10.000 de euro ca vouchere de servicii.

În faza a doua, de testare de piață a MVP-urilor, 7 startup-uri vor primi până la 110.000 de euro fiecare, din care 20.000 de euro sub formă de vouchere de servicii.

Acesta este primul apel de proiecte pentru IMPACT EdTech. Dacă nu veți reuși să vă înscrieți acum, puteți urmări următoarele 2 apeluri.

IMPACT EdTech este organizație cu sediul la Bruxelles, care reprezintă ministere ale Educației din 34 de țări.

Parallax

Vizualizari
5276
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri