Claudiu Zamfir

Fonduri UE de max. 150.000 Euro pentru firme care fac jocuri video. Descarcă apelul

Thumbnail

Firmele europene, inclusiv cele din România, care produc jocuri video pot obține fonduri UE între 10.000 și 150.000 de euro fiecare, printr-un apel de proiecte lansat de Comisia Europeană.

Vorbim despre programul Europa Creativă, subprogamul Media, finanțat direct de Comisia Europeană, fără intervenția autorităților din statele membre.

Firmele românești se pot înscrie în apelul de proiecte „Sprijin pentru dezvoltarea de jocuri video europene” până pe 27.02.2019, ora 12.00 (ora Bruxelles-ului).

Bugetul total disponibil pentru acest apel de proiecte este de 3,78 milioane de euro, din care se acordă ajutor nerambursabil între 10 000 de euro și 150 000 de euro, cu condiția ca suma să nu depășească 50% din totalul costurilor eligibile ale acțiunii. Prin urmare, antreprenorii trebuie să contribuie și ei cu jumăgtate din cheltuielile eligibile.

Condiții de eligibilitate

Banii sunt disponibili în special pentru firmele europene de producție de jocuri video legal constituite cu cel puțin 12 luni înainte de data depunerii cererii și care pot demonstra un palmares recent. De asemenea, solicitantul trebuie să dețină majoritatea drepturilor legate de proiectul depus.

Sunt eligibile doar activitățile legate de faza de jocuri video cu scenariu narativ, indiferent de platforma sau metoda de distribuție preconizată.
Scenariul trebuie povestit sau prezentat pe parcursul întregului joc (scenariu integrat în joc) și nu doar ca introducere sau final la joc.
Indiferent de tipul ales, jocurile video trebuie să fie destinate exploatării comerciale.

Mai multe informații despre modialiattea de aplicare, pe pagina oficială a programului.

Call Jocuri Video by Claudiu on Scribd

Parallax

Vizualizari
2938
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri