Claudiu Zamfir

Acest fond american de 2 miliarde de dolari pentru startup-uri îți arată viitorul criptomonedelor

Thumbnail

Azi iar a picat prețul Bitcoin, dar asta n-are nicio relevanță pentru ceea ce înseamnă viitorul criptomonedelor, ca tehnologie, pe termen lung. Marii investitori care au făcut coloși tech din startup-uri continuă să pună bani în domeniul crypto.

Firma de investiții Andreessen Horowitz este cunoscută în toată lumea pentru investițiile sale în Facebook, Twitter, Airbnb, Stripe sau, mai nou, Clubhouse. De-a lungul timpului, a pus bani și în startup-uri de crypto: Coinbase și Ripple sunt două exemple.

Joi, în Silicon Valley, Andreessen Horowitz a lansat Crypto Fund III, un fond de investiții de 2,2 miliarde de dolari, prin care vrea să susțină startup-uri din zona criptomonedelor. Caută echipe de toate felurile: de la idei de afaceri incipiente - proiecte early stage care au nevoie de investiții seed (sute de mii sau milioane de dolari) - până la companii mature, care au nevoie de runde de zeci de milioane de dolari.

Considerăm că următorul val de inovație în IT va fi condus de crypto. Suntem radical optimiști cu privire la potențialul crypto de a recâștiga încrederea și a permite noi tipuri de guvernanță în care comunitățile iau decizii importante privind evoluția rețelelor, comportamentele care sunt permise și modul în care sunt împărțite beneficiile economice” - spun cei de la Andreessen Horowitz.

Parallax

Vizualizari
749
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri