Claudiu Zamfir

Noi fonduri de 1,35 miliarde dolari pentru startup-uri de inteligență artificială, de la investitori americani care au finanțat Uber și Anthropic

dolari-inteligenta-artificiala-dreamstime

Compania americană de investiții Menlo Ventures, cunoscută pentru investițiile sale în companii ca Uber sau Anthropic, aruncă acum pe piață încă 1,35 miliarde de dolari pentru finanțarea startup-urilor care dezvoltă tehnologii de inteligență artificială.

Noul capital va fi investit prin fondurile Menlo XVI și Menlo Inflection III, cu mandat să susțină „companii promițătoare de tehnologie, care conduc transformarea AI”, potrivit unui comunicat oficial.

„Cu acest nou capital de 1,35 miliarde de dolari, ne luăm angajamentul de a sprijini viitoarea generație de startup-uri AI. Concentrându-ne pe AI, ne vom continua misiunea de a identifica firmele care ies din tipare. Cu potențialul lor imens, startup-urile AI aflate în stadiu incipient întruchipează perspectiva inovației revoluționare. Cei mai buni dintre ei vor schimba pentru totdeauna peisajul tehnologic și experiența umană”, a declarat Venky Ganesan, partener în cadrul Menlo Ventures.

Parallax

Vizualizari
250
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri