Adi Iacob

Fond de investiții de 50 milioane de dolari pentru startup-uri de inteligență artificială și blockchain

Thumbnail

Furnizorul de servicii cloud de management al identității Okta a lansat Okta Ventures, un fond de investiții de 50 milioane de dolari care se va concentra pe startup-urile de inteligența artificială, machine learning și blockchain.

Reprezentanții companiei evaluate la 10 miliarde de dolari au menționat că Okta Ventures va investi în partenerii existenți, precum și în alte startup-uri de management al identității, scrie Business Insider. Pe lângă bani, Okta va oferi afacerilor acces la produsele și tehnologiile companiei.

Potrivit TechCrunch, Okta Ventures intenționează să facă investiții între 250.000 și 2 milioane de dolari, în opt - până la zece startup-uri pe an.

Okta a fost fondat în 2009 și a obținute a obținut investiții în valoare de 231 milioane de dolari de la Sequoia, Andreessen Horowitz, Greylock, Khosla Ventures și Floodgate. În 2017, compania americană s-a listat pe bursă. 

Compania a mai investit în startup-ul fondat de foști angajați ai Microsoft, Oracle și Symantec - Trusted Key, o platformă de identitate digitală bazată pe tehnologia din spatele criptomonedelor, care a obținut în trecut investiții de 3 milioane de dolari. 

Parallax

Vizualizari
545
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri