Claudiu Zamfir

Fond de investiții de 66 milioane Euro pentru firme IT

Thumbnail

Startup-uri IT din Europa, inclusiv românești, vor putea obține finanțări dintr-un nou fond de investiții, de 66 de milioane de euro în total, lansat joi de o companie de capital de risc olandeză.

Firma de investiții Peak Capital, cu sediul central la Amsterdam, este cea care a lansat fondul de investiții, denumit „A Jump to New Heights” (Un salt către noi înălțimi), cel de-al patrulea fond al său.  

Noul fond își propune să investească în 20 de firme europene aflate la început de drum (early stage), cu creștere rapidă, care au afaceri ca: marketplace, software as a service (SaaS), platforme online.

„Antreprenorii vor beneficia de experiența noastră aprofundată în aceste modele de afaceri, pe o gamă largă de piețe. Noi, în calitate de investitori și foști antreprenori, le oferim și  sprijin practic. Ajutăm firmele să se extindă la nivel național și internațional, să angajeze talente-cheie, să strângă noi serii de investiții și, în final, ajutăm la realizarea de exit-uri de succes”, a declarat Johan van Mil, cofondator și managing partner al Peak Capital.

Parallax

Vizualizari
2109
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri