Claudiu Zamfir

Fondul de garantare: IMM Invest e deschis antreprenorilor, dar de lunea viitoare băncile vor putea încărca dosarele în aplicația web

Thumbnail

Antreprenorii se pot înscrie deja în platforma online a programului IMM Invest, dar băncile vor putea să încarce dosarele în aplicația Fondului de garantare începând de lunea viitoare, a declarat, miercuri, directorul Fondului Național de Garnatare a Creditelor pentru IMM, Dumitru Nancu.

„Programul este operațional, întreprinderile se pot înscrie pe platforma IMM Invest, băncile pot primi dosare în analiză, pentru că au primit deja plafon pe fiecare bancă alocată. Săptămâna aceasta, la sfârșit, va fi publicat Ordinul ministrului Finanțelor, cu convenția, dar este o etapă ulterioară. Și luni, practic, pot fi aprobate deja primele garanții. Dar, din punctul de vedere al project cycle management, prima dată dosarul trebuie aprobat de către bancă. Pentru întreprinzători, programul este operațional. Luni se va deschide aplicația Web Plafon, în care băncile pot încărca dosarele aprobate” - a spus directorul FNGCIMM, la o conferință BCR.

Portalul IMM Invest poate fi accesat AICI. În acest program , microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii pot obține credite bancare cu garanții de stat.

Parallax

Vizualizari
10057
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri