Claudiu Zamfir

463 milioane Euro, nou fond de investiții european pentru finanțarea firmelor IT

Thumbnail

Firmele europene de software și internet cu ambiții internaționale vor putea obține finanțări printr-un nou fond de investiții de 463 de miloane de euro, a anunțat, miercuri, firma de investiții Highland Europe, de la Londra, care a strâns fondul.

În general, Highland Europe investește între 10 milioane și 30 de milioane de euro în firme de tehnologie aflate în dezvoltare.

"Suntem încântați să avem o forță de foc suplimentară pentru a continua să investim în cele mai interesante firme de tehnologie din Europa. În același timp, ne concentrăm în continuare pe sprijinirea antreprenorilor pe care i-am ajutat să se dezvolte la nivel internațional. Este nevoie de mai mult decât de capital și hotărâre pentru a construi afaceri de miliarde de dolari - asta înseamnă Highland Europe", a declarat Fergal Mullen, partener și co-fondator al firmei de investiții.

Printre altele, Highland Europe a investit în compania de transfer de fișiere mari pe internet WeTransfer, din Olanda.  

În total, companiile în care a investit Highland Europe numără 6500 de angajați în Germania, marea Britanie, Franța, Finlanda, Irlanda, Italia, Olanda, Spania, Elveția și SUA.

Parallax

Vizualizari
902
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri