463 milioane Euro, nou fond de investiții european pentru finanțarea firmelor IT
Claudiu Zamfir

463 milioane Euro, nou fond de investiții european pentru finanțarea firmelor IT

Thumbnail

Firmele europene de software și internet cu ambiții internaționale vor putea obține finanțări printr-un nou fond de investiții de 463 de miloane de euro, a anunțat, miercuri, firma de investiții Highland Europe, de la Londra, care a strâns fondul.

În general, Highland Europe investește între 10 milioane și 30 de milioane de euro în firme de tehnologie aflate în dezvoltare.

"Suntem încântați să avem o forță de foc suplimentară pentru a continua să investim în cele mai interesante firme de tehnologie din Europa. În același timp, ne concentrăm în continuare pe sprijinirea antreprenorilor pe care i-am ajutat să se dezvolte la nivel internațional. Este nevoie de mai mult decât de capital și hotărâre pentru a construi afaceri de miliarde de dolari - asta înseamnă Highland Europe", a declarat Fergal Mullen, partener și co-fondator al firmei de investiții.

Printre altele, Highland Europe a investit în compania de transfer de fișiere mari pe internet WeTransfer, din Olanda.  

În total, companiile în care a investit Highland Europe numără 6500 de angajați în Germania, marea Britanie, Franța, Finlanda, Irlanda, Italia, Olanda, Spania, Elveția și SUA.

Parallax

Vizualizari
875
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 

  Ultimele știri