Claudiu Zamfir

Fond de investiții de 375 milioane dolari pentru companii europene medtech

Thumbnail

Companiile europene și americane care dezvoltă tehnologii în domeniul medical (medtech) pot obține noi finanțări din partea unui fond în valoare totală de 375 de milioane de dolari, lansat de o companie de investiții elvețiană.

Firma de investiții Endeavour Vision a anunțat recent că a strâns în total angajamente financiare de 375 de milioane de dolari în noul său fond de investiții, Endeavour Medtech Growth II (EMG II).

Endeavour Vision spune că acordă finanțări și susținere strategică și operațională activă unor companii capabile să „schimbe jocul” în domeniul sănătății, pentru expansiune globală.

Fondul, ajuns acum la închidere, a acordat deja investiții totale de 100 de milioane de dolari unui număr de 7 companii: IntelyCare, CeQur, Rapid Micro Biosystems, SOPHiA GENETICS, Nalu Medical, Lumeon și Relievant Medsystems.

Compania de investiții Endeavour Vision are birouri la Geneva (Elveția), Minneapolis (SUA) și în Guernsey, o insulă din Canalul Mânecii, care aparține de Marea Britanie, preferată de mulți investitori pentru taxele mici.

 

Parallax

Vizualizari
198
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri