Adi Iacob

FintechOS primește 60 de milioane USD într-o rundă de finanțare Serie B. Startup-ul scoate pe piață 120 de joburi noi.

Thumbnail

FintechOS, startup românesc de tehnologie pentru sectorul financiar, a atras o nouă investiție de 60 de milioane USD, într-o rundă de finanțare Serie B, anunță un comunicat al companiei. 

Runda a fost condusă de Draper Esprit, alături de investitorii existenți: Earlybird Digital East, Gapminder Ventures,  LAUNCHub Ventures și OTB Ventures. Lor li s-ar mai putea adăuga, ulterior, și alți investitori.  

Draper Esprit este un fond european de investiții în companii de tehnologie care are plasamente și în UiPath, Revolut, Trustpilot, Cazoo, Graphcore, Thought Machine, Form3 sau ICEYE.

FintechOS spune că fondurile din noua rundă vor fi utilizate în principal ”pentru a întări poziția companiei în Europa și în Marea Britanie, și pentru a susține expansiunea globală, principalele piețe vizate fiind Asia-Pacific, Orientul Mijlociu, Africa și America de Nord”. 

FintechOS, lansat în 2017, plănuiește să se extindă cu sedii în SUA, Dubai și Singapore, și să-și crească numărul de angajați cu 40%. Compania va recruta în perioada următoare 120 de persoane cu experiență solidă în bănci, asigurări, tehnologie și securitatea datelor, se mai arată în comunicat.

Citește și:

 

 

Parallax

Vizualizari
1612
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 036
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri