Raluca Abrihan

Investiţii între 5 şi 10 milioane Euro pentru startup-uri europene

Thumbnail

Un fond de investiţii canadian cu un buget total de 300 milioane de euro caută, care a mai investit în branduri precum Shopify, Hopper, Rover şi Contentful, caută startup-uri europene din tehnologie pentru finanţări între 5 şi 10 milioane de euro.

OMERS Ventures este de fondul OMERS, unul dintre administratorii de fonduri de pensii din Canada care are investiţii atât în sectorul public cât şi în cel privat.

Unul dintre managerii OMERS Ventures care se va ocupa de investiţiile în firmele europene este Harry Briggs, antreprenor care a mai lucrat în fonduri de investiţii care au finanţat companii precum Magic Pony sau Revolut.

Bugetele de investiţii de tip venture capital sunt în creştere la nivel global, aşa că este foratre interesantă lasarea acestui fond european cu cu un buget substanţial care a construit o echipă cu membri din întreaga lume, specialişti din America de Nord, până în Sydney, Singapore, Berlin sau Boston, ceea ce ne va ajută să sprijinim startup-urile europene să se extindă la nivel mondial”, spune Harry Briggs.

Sursa: medium.com

Parallax

Vizualizari
953
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri