Raluca Abrihan

Finanțări și oferte de investiții pentru antreprenori HoReCa: Investitorii caută proiecte de producție, tehnologie și servicii pentru industria ospitalității

Thumbnail

Investitorii și finanțatorii caută să investească în proiecte antreprenoriale de producție, tehnologie și servicii pentru industria ospitalității, iar prima ediție a acceleratorului HoReCa Business Accelerator a generat pentru firmele participante finanțări și oferte de investiții de 410.000 euro. Se fac înscrieri la cea de a doua ediție.

Cea de-a doua ediție a acceleratorului HoReCa Business Accelerator, organizat de Hospitality Culture Institute, se va desfășura în perioada martie-iunie 2021, iar antreprenorii din România, Republica Moldova și din Diaspora se pot înscrie în accelerator până la data de 28 februarie 2021.

Organizatorii au extins în 2021 aria de selecție pentru start-up-uri în Republica Moldova și în Diaspora românească și a fost stabilit un parteneriat cu KPMG, care a devenit Fiscal Partner al acceleratorului. Și la această ediție se continuă parteneriatul cu Țuca, Zbârcea și Asociații în ceea ce privește aspectele legale, de dreptul concurenței și marcă înregistrată, dar și aspecte legate de M&A și financing.

Antreprenorii înscriși în HoReCa Business Accelerator vor avea acces la un mentor pentru fiecare business, care îi va ghida și le va oferi feedback pe toată perioada programului de accelerare, vor primi 100 de ore de workshopuri online, ținute de către profesioniști de top din HoReCa și industrii conexe și vor participa la un pitch de finanțare cu cei mai importanți investitori și finanțatori din România.

De asemenea, HoReCa Business Accelerator va organiza „Mentor’s Day” în data de 11 februarie, eveniment online gratuit, în cadrul căruia vor participa o parte din mentorii și trainerii Programului, precum și absolvenți ai primei ediții a Acceleratorului și reprezentanți ai fondurilor de investiții interesate de businessuri în ospitalitate. Aceștia vor răspunde la o serie de întrebări printre care: De ce ar trebui să participi la un accelerator de businessuri; Cum să inovezi în HoReCa, în contextul pandemiei COVID-19; Cum să îți finanțezi startup-ul și care sunt detaliile care fac diferența în timpul unui pitch de finanțare.

Noua cohortă va fi dedicată start-up-urilor cu un model sau idee de afacere în concept de servire a mâncării și băuturii, concept de produse dedicate sectorului și produse digitale aplicabile.

Hospitality Culture Institute reunește lideri din ospitalitate, profesioniști din diverse industrii, arhitecți, reprezentanți media, antreprenori și manageri.

Parallax

Vizualizari
2266
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri