Adi Iacob

Finanțare de 100.000 de euro pentru startup-uri tech care contribuie la îmbunătățirea vieții copiilor

Thumbnail

Se lansează cea de-a doua ediție a programului Innovators for Children, dedicat startup-urilor tech din România care contribuie la îmbunătățirea vieții copiilor. Înscrierile sunt deschise până pe 1 mai, iar soluțiile câștigătoare vor primi finanțare totală de 100.000 de euro.

În programul Innovators for Children 2020 sunt așteptați antreprenori inovatori care lucrează cu soluții tech pentru: 

  • sănătatea fizică și emoțională a copiilor
  • educație
  • nutriție și alimentație
  • siguranță
  • drepturile copiilor în era digitală 
  • alte domenii care ar putea contribui la o viață mai bună pentru copiii și adolescenții cu vârsta între 0-18 ani

În cea de-a doua ediție sunt invitate startup-uri din toată țara care au o idee de business, sunt în stadiul de prototip sau sunt de maximum 1 an ca soluție disponibilă comercial pe piață la data finalizarii perioadei de înscriere. Sunt căutate în special soluții tech scalabile.

Antreprenorii care vor fi selectați să participe la accelerator vor trece printr-o serie de workshop- uri, întâlniri de feedback și follow-up, webinarii de progres și un retreat de 4 zile cu cei mai importanți actori din domeniu. După marea finală în care se vor alege câștigătorii premiilor de 100.000 de euro, ei vor beneficia și de o vizită de cercetare în Basel (Elveția), precum și acces în comunitatea Impact Hub.

Înscrierea la accelerator se face prin completarea formularului de pe site-ul acceleratorului (AICI). Participarea se face în baza confirmării din partea organizatorilor și este gratuită.

Programul Innovators for Children a fost inițiat în 2019  de către Impact Hub Bucharest, Fundația Botnar și Impact Hub Basel  și a fost primit cu mare interes de public, având peste 120 de soluții înscrise dedicate sănătății și wellbeing-ului copiilor.

Au fost selectate 12 echipe care au trecut printr-o serie de workshop-uri și sesiuni de mentorat cu diverși experți în domeniu, iar în final s-au ales 4 câștigători care au beneficiat de finanțare totală de 100.000 de euro: 

Parallax

Vizualizari
2289
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri