Adi Iacob

Cum să iei finanțare: Curs gratuit pentru startup-urile de criptomonede/blockchain

Thumbnail

Fondul de investiții Andreessen Horowitz, care a investit în afaceri precum Facebook, Instagram, Lime sau TransferWise și este membru fondator al Asociației Libra, lansează un curs gratuit pentru investitorii care doresc să finanțeze startup-uri din domeniul criptomonedelor și blockchain. Cursul gratuit va începe în luna februarie a anului viitor și este o oportunitate și pentru startup-urile din industrie care doresc să înțeleagă mai bine ce caută investitorii.

Potrivit anunțului, materiale didactice și videoclipurile din cadrul cursului de o săptămână, care va avea loc în Menlo Park, California (SUA), vor fi disponibile gratuit online (AICI).

Fondul de investiții susține că prin această inițiativă urmărește să accelereze dezvoltarea proiectelor existente bazate pe blockchain, precum și să încurajeze mai multe talente să se alăture industriei.

Mai mulți antreprenori și specialiști în tehnologie vor antrena studenții în domenii precum proiectarea produselor și tehnologiei, dezvoltarea organizației, strategia de acces la piață și cele mai bune practici legale/de reglementare.

"Suntem implicați în industria crypto/blockchain de aproape 7 ani și, ca echipă, am avut ocazia să învățăm de la antreprenori și specialiști în tehnologie de talie mondială pe teme precum proiectarea produselor și tehnologiei, dezvoltarea organizației, strategia de acces la piață și bune practici legale/de reglementare. Credem că împărtășirea celor mai importante lecții pe care le-am învățat poate accelera dezvoltarea proiectelor existente și ar putea inspira mai multe talente să se alăture industriei", scriu reprezentanții Andreessen Horowitz pe site-ul companiei.

Fondul de investiții Andreessen Horowitz, care a investit în afaceri precum Facebook, Instagram, Lime sau TransferWise și este membru fondator al Asociației Libra - autoritatea de conducere însărcinată cu supravegherea proiectului criptomonedei Libra, dezvoltată de Facebook. 

Parallax

Vizualizari
904
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri