Denisa Crăciun

Finanțare de până la 66.000 Euro pentru startup-uri tech românești care vor să înceapă o afacere în Polonia

Thumbnail

Startup-urile românești de tehnologie pot primi până la 66.000 de euro fonduri nerambursabile, printr-un accelerator care oferă mentorat și suport în implementarea soluțiilor tech în Polonia.

KPT ScaleUp este unul dintre cele mai mari acceleratoare din Polonia și invită acum startup-urile din alte țări să se înscrie în program.

Se caută companii care vor să dezvolte industria 4.0 utilizând tehnologii ca Industrial Internet of Things (IIOT), VR, AR, Inteligență artificială, big data și altele, care vor ajuta la digitalizarea proceselor în afaceri.

Startup-urile interesate să înceapă o afacere în Polonia se pot înscrie până pe 15 aprilie. Formularul de înscriere, regulamentele și toate informațiile referitoare la acceleratorul polonez pot fi găsite AICI.

Startup-urile acceptate vor fi invitate la o primă etapă a acceleratorului.

Acestea „vor primi bani pentru a începe o afacere în Polonia și pentru a stabili o colaborare cu beneficiarul tehnologiei. După 3 luni va începe accelerarea efectivă a business-ului, care va dura 6 luni. Echipa KPT ScaleUp ajută la implementarea soluției startup-ului acoperind costurile dezvoltării sau validării acesteia”, a transmis, marți, acceleratorul într-un comunicat către StartupCafe.ro.

Pe lângă finanțare și mentorat, startup-urile vor avea acces la un grup de experți din mediul antreprenorial din Polonia și vor putea discuta cu specialiști în drept, finanțe, marketing, vânzări și management.

„Oferim unor astfel de startup-uri granturi nerambursabile de până la 66.000 de euro. În plus, la început oferim o cooperare directă cu o mare companie industrială care este partenerul nostru”, susține Małgorzata Chmielewska, manager de proiect al KPT ScaleUP.

KPT ScaleUP este un accelerator din Polonia axat pe industria 4.0. De 4 ani a conectat comunitatea startup-urilor autohtone cu marile companii industriale. Pe parcursul celor 7 ediții, a câte șase luni fiecare, echipa KPT ScaleUp împreună cu mai mulți experți au susținut 85 de companii tech aflate la început de drum.

Parallax

Vizualizari
1277
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri