Claudiu Zamfir

Excursii pentru femei de afaceri, pe banii statului: Londra, Paris, Madrid, Roma

Thumbnail

Statul a stabilit destinațiile și perioadele orientative în care urmează să trimită, pe cheltuială publică, 80 de femei de afaceri românce, pe care le va selecta în programul Femeia Antreprenor 2018.

Reamintim că femeile din România, care fac deja afaceri sau vor să-și deschidă firme, pot să se înscrie online, AICI, în programul Femeia Antreprenor 2018 (instrucțiuni de completare AICI), organizat și finanțat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

Descarcă de AICI documentele necesare la înscrierea în programul Femeia Antreprenor 2018.

Femeile selectate vor putea participa la conferințe de antreprenoriat, workshopuri și evenimente de business în țară și în străinătate, astfel:

  • Etapa I – Conferință naționale dedicată femeilor antreprenor din România pentru maximum 400 de participante femei, care au deja o afacere și femei care doresc să-și deschidă o afacere, având ca tematică asistenţa oferită IMM-urilor de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, competitivitatea acestora şi cultura antreprenorială; Locatia si perioada estimată a conferinței: BUCURESTI 7 decembrie 2018.

 

  • Etapa a II-a - 4 workshop-uri pentru maximum 160 de participante femei care dețin afaceri, având ca tematică adaptarea stilului de leadership în funcție de persoană, abilitatea de comunicare, relaționarea în afaceri, modalități de a motiva echipa, delegarea eficientă a sarcinilor. Locatiiile si perioada estimata a celor 4 workshop-uri: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Calarasi, 10 decembrie 2018.

 

  • Etapa a III-a - organizarea a 4 evenimente internaționale de tip business to business pentru maximum 80 de participante femei având ca obiectiv creşterea abilităţilor IMM conduse de femei în formarea de parteneriate externe. Locatiiile si perioada estimata a celor 4 evenimente internationale: Londra, Paris, Madrid si Roma, 13-16 decembrie 2018.

Pentru participarea la workshop-uri, prin programul Femeia Antreprenor 2018, statul român  asigură participarea gratuită și va suporta cheltuielile de transport pentru participante în limita sumei de maxim 200 lei/beneficiar, pe fazele din România.

În cazul în care suma cheltuită cu transportul intern depăşeşte 200 lei, diferenţa va fi suportată de către beneficiar. În cazul în care beneficiara se deplasează cu autovehicul va primi contravaloarea a 7,5 litri carburant la 100 km parcurşi, dar nu mai mult de 200 lei. Cheltuielile privind transportul intern vor fi decontate în baza documentelor justificative pe care beneficiarul trebuie să le depună în maximum 10 zile de la închiderea evenimentului, personal sau prin curier, la AIMMAIPE București.

Pentru participarea la conferințele internaționale se asigură participarea gratuită și vor fi suportate cheltuielile de transport extern, precum şi cheltuielile de cazare ale participantelor  pe perioada desfăşurării evenimentului, în limita sumei de 2000 lei.

În cazul în care suma cheltuită cu transportul extern depăşeşte 2000 lei, diferenţa va fi suportată de către beneficiar. În cazul în care beneficiarul se deplasează cu autovehicul va primi contravaloarea a 7,5 litri carburant la 100 km parcurşi. Cheltuielile privind transportul extern vor fi decontate în baza documentelor justificative pe care beneficiarul trebuie să le depună în maximum 10 zile de la închiderea evenimentului, personal sau prin curier, la AIMMAIPE București.

Conform prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, biletele de transport și bonurile de benzină, pentru a fi considerate documente justificative, trebuie să fie emise astfel: pentru transport se consideră documente în termen documentele datate cu maximum 2 (două) zile înainte de începerea evenimentului şi maximum 2 (două) zile după finalizarea acestuia.

Parallax

Vizualizari
4719
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri