Raluca Abrihan

eMAG lansează un program de investiții pentru firmele de tehnologie 

Thumbnail

eMAG lansează programul de investiții eMAG Ventures pentru firmele de tehnologie care aduc inovații în produse și servicii adresate direct sau indirect clienților finali. Programul este dedicat companiilor care au deja un model de business funcțional. Ce alte condiţii mai trebuie să îndeplinească firmele care pot primi finanţare.

Una dintre condițiile definitorii pentru eligibilitatea în eMAG Ventures este utilizarea tehnologiei în dezvoltarea produselor și serviciilor pentru clientul final, fie direct (B2C), fie indirect (B2B2C). Programul este dedicat companiilor care au deja un model de business funcțional și pot demonstra că au maturitatea necesară pentru a aduce o schimbare relevantă în piețele în care activează, anunţă reprezentanţii fondului.

"În acest context, pasiunea și viziunea antreprenorilor și a echipei din jurul lor vor avea o importanță deosebită, întrucât aceștia vor rămâne în companii pentru a le dezvolta", se mai arată în comunicatul companiei.

Primele investiții sunt preconizate pentru prima jumătate a anului 2021.

Pentru a aplica la eMAG Ventures, antreprenorii trebuie să completeze un pitch deck, în care vor prezenta companiile pe care le conduc, stadiul actual al business-ului, oportunitățile de business în care doresc să investească, precum și beneficiul adus comunităților cărora li se adresează. Aplicațiile pot fi, ulterior, trimise la adresa de mail ventures@emag.ro.

 

Parallax

Vizualizari
1627
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri