Raluca Abrihan

Finanţări nerambursabile de până la 248.000 euro pentru furnizori de tehnologie şi firmele care vor să-și automatizeze producția

Thumbnail

Firmele care livrează soluții de automatizare şi fabricile care vor să-și automatizeze producția pot aplica pentru finanţări nerambursabile de până la 248.000 de euro, prin proiectul DIH2, o rețea pan-europeană de producțieagilă și robotică. Aplicaţiile sunt deschise până la 31 octombrie. Cine se poate înscrie.

Se pot înscrie aici următoarele categorii de firme:

  • furnizorii de tehnologie, adică firme ce livrează soluții de automatizare;
  • utilizatorii finali ai acestor tehnologii, adică fabricile ce vor să-și automatizeze producția.

În această primă etapă, beneficiarii sunt invitați să se înregistreze în proiect, până la 31 octombrie, și să aplice pentru finanțare (prin crearea unui cont pe platformă Fundingbox și completarea datelor generale despre companie).

Urmează apoi etapa de potrivire a soluțiilor înscrie de furnizori cu proiectele fabricilor care aplică, astfel încât să se creeze un consoriţii formate dintr-un furnizor și una sau două fabrici în care să se testeze soluția proupusă.

În etapa finală, 11 consorții vor primi finanțare de până la 248.000 euro, finanțare pe care partenerii proiectului, 26 Digital Innovation Hubs din Europa, își propun să-i atragă din sectorul privat pentru a implementa acea soluție. 

Finanțarea este posibilă prin proiectul DIH2, unde Transilvania IT Cluster este partener național. Beneficiile pe care le oferă acest proiect sunt:

  • finanțare pentru testarea unei soluții/tehnologii - deja dezvoltată sau în fază incipientă - într-o fabrică de producție;
  • training-uri online gratuite de agile manufacturing susținute de experți europeni pe platforma proiectului
  • accesul într-o reţea de tech providers (furnizori de tehnologie) și end users (fabrici), de la nivel european.
Sunt eligibile:
  • Entitățile de orice mărime ce oferă soluții de automatizare a producției: Startupuri, IMM-uri etc
  • Fabricile cu o cifră de afacere nu mai mare de 100 milioane de euro și un număr total de angajați sub 500 de persoane

DIH² este o rețea de 26 Digital Innovation Hubs (DIHs). Transilvania IT Cluster este un hub lansat în 2013 de către ARIES Transilvania.

ghid aplicare DHS2 by Anonymous laThOzTaXO on Scribd

Parallax

Vizualizari
5589
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri