Claudiu Zamfir

Se desființează Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, Startup Nation și celelalte programe de finanțare IMM rămânând la nivel de agenție

Thumbnail

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, care derulează programele de finanțare IMM Start-Up Nation, Femeia Antreprenor și alte scheme de sprijin pentru sectorul privat, nu se va mai regăsi în noul Guvern Ciolacu, a anunțat șeful PNL Suceava, organizație din care face ministrul din guvernarea Ciucă, Daniel Cadariu.

„Pentru că în noua formulă guvernamentală nu se mai regăsește acest minister, domnul Cadariu încheie mandatul de ministru și rămâne un senator activ din partea PNL Suceava (...)” - a scris Flutur pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Suceava, confirmând informațiile publicate anterior de HotNews.ro, din surse politice.

Gheorghe Flutur este șeful Consiliului Județean Suceava, prim-vicepreședinte al PNL și președinte al PNL Suceava, organizație care l-a sprijinit politic pe Daniel Cadariu (foto) în funcția de ministru al Antreprenoriatului și Turismului.

Potrivit surselor HotNews, atribuțiile Ministerului Antreprenoriatului și Turismului vor fi exercitate, mai departe, la nivel de agenții în subordinea altor ministere, în viitorul Guvern Ciolacu. Astfel, programe ca Start-Up Nation și Femeia Antreprenor, aflate în implementare, vor fi continuate de Agențiile IMM, dar sub un alt minister. Până în noiembrie 2021, programele IMM erau gestionate de agențiile IMM aflate atunci în subordinea Ministerului Economiei, iar apoi s-a înființat MAT, care a preluat aceste agenții.

Parallax

Vizualizari
4700
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri