Claudiu Zamfir

Curs gratuit de finanțare, cu Marius Ghenea

Thumbnail

Antreprenorii din România pot participa la un curs gratuit pentru finanțarea startup-urilor, susținut de omul de afaceri Marius Ghenea și de experta Krisztina Toth, pe 29 octombrie, la București.

„Startup Funding Training: Oportunități de finanțare pentru startup-urile românești” este organizat de Spherik Accelerator și va avea loc la Impact Hub Universitate (strada Tudor Arghezi, nr. 8-10, București).
 
Trainingul este un pre-eveniment al conferinței How To Web, Startup Funding Training Course este un curs de o zi organizat de către Spherik Accelerator, în cadrul proiectului MY-GATEWAY.

Acest curs va acoperi atât tipurile de finanțări publice, cât pe cele private, care se adresează startup-urilor românești. Cursul se va ține în limba engleză, de către Krisztina Toth - Coordonator de proiect al proiectului MY-GATEWAY ș Manager de proiect al Europa Media, împreună cu Marius Ghenea - Partener la 3TS Capital Partners.

Kristina este Senior Project Manager la Europa Media și director general al Europa Media Innovations. Compania oferă servicii de dezvoltare a strategiilor de inovare, precum și suport în cadrul Horizon 2020 și Horizon Europe pentru organizațiile publice și private, ajutor de mapare a finanțărilor pentru startup-uri și IMM-uri, precum și consultare financiară.

Marius Ghenea este Partener  la 3TS Capital Partners, una dintre cele mai importante firme cu focus pe capitalul privat și al capitalului de risc din România. Cu multă experiență în domeniul capitalului de risc și al celui privat, Marius va împărtăși cu cei prezenți oportunitățile de finanțare privată existente pe piața românească.

În cadrul workshop-ului, startup-urile vor avea șansa să:

  • se informeze despre oportunitățile de finanțare locale și despre diferitele tipuri de capital,
  • să discute despre procesul de strângere de fonduri și posibilele sale alternative,
  • să se familiarizeze cu modalitățile potrivite de abordare a investitorilor și cum pot beneficia aceștia de oportunitățile Startup Europe.

Cursul este GRATUIT, în limita locurilor disponibile. Accesul la curs se face prin completarea formularului de înregistrare. Se acceptă participarea unui singur participant per companie.

Mai multe informații, precum și agenda evenimentului pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului.

Parallax

Vizualizari
3570
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri