Claudiu Zamfir

Cum poți ajuta populația ucraineană afectată de război. Câteva link-uri utile

Thumbnail

Românii s-au mobilizat în număr mare pentru a sprijini refugiații și populația din Ucraina, care au de suferit din cauza atacului Federației Ruse asupra acestei țări. Pentru cei care vor să ajute, există o serie întreagă de soluții online, printre care amintim:

  1. Centralizare oferte asistență umanitară. Prin completarea acestui formular deschis pe Google vei putea contribui la o coordonare eficientă a tuturor resurselor oferite. „Pentru cei - foarte mulți - care vor să ajute. Guvernul a creat o platformă de centralizare a ofertelor de ajutor pentru ucraineni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, la nici 24 de ore de la lansarea platformei existau deja 1300 de oferte înscrise”- a explicat ambasadorul României la Paris, Luca Niculescu.
  2. Romanian United Fund (RUF) - Ukrainian Peace Fund. Este un fond deschis de organizația caritabilă RUF cu sprijinul Ambasadei României în SUA, Consulatului General al României la Chicago, Federației Organizațiilor Româno-Americane și Repatriot.
  3. UNICEF - Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite (ONU).
  4. Organizația Salvați Copiii
  5. UNCHR - Agenția ONU pentru refugiați
  6. United Help Ukraine - sprijin medical și umanitar (se poate dona foarte ușor pe Facebook).
  7. International Medical Corps.
Parallax

Vizualizari
529
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri