Claudiu Zamfir

Cum mă înscriu la Loteria de Vaccinare - Ghid în imagini

Thumbnail

Prima extragere la Loteria de Vaccinare are loc duminică, 3 octombrie 2021, iar ultima extragere săptămânală va avea loc pe 31 decembrie 2021. Românii se pot înscrie online, foarte simplu, pentru cele  1.139 de premii, în valoare totală de 15 milioane de lei. Am făcut un ghid în imagini pentru înscrierea la Loteria de Vaccinare.

Pasul 1

Intră pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro

Thumbnail

Pasul 2

Autentificare: se introduce adresa de email (se bifează „Nu sunt robot” la reCaptcha și se urmează pașii de validare și se accesează butonul de autentificare).

Thumbnail

    
Pasul 3

Verificare email: link de autentificare.

 

Pasul 4

Accesare mail primit de la platforma ”Certificate COVID”

Thumbnail

Pasul 5

Accesare buton „Autentificare” din mailul primit. Astfel vei fi direcționat pe pagina pe care se pot genera certificatele de vaccinare. Dacă nu ai generat deja un certificat de vaccinare, trebuie să completezi formularul pentru persoanele vaccinate cu schema completă și să generezi un certificat nou. Dacă ai generat anterior un certificat, mai poți genera unul nou sau îl poți folosi pe cel vechi.

Așa se generează cerificatul de vaccinare folosind CNP și datele de pe cartea de identitate:

Thumbnail

 

Pasul 6

Identificare Certificat de vaccinare al persoanei pentru care se va înregistra participarea la loterie. Dacă au fost generate certificate de vaccinare pentru mai multe persoane folosind același e-mail vor apărea pe aceeași pagină sub formă de listă.

Pasul 7

Accesare buton „Vizualizare certificat”

Thumbnail

Pasul 8

Selectare opțiune „De acord cu regulamentul și condițiile de participare”.
Selectare opțiune „De acord cu publicarea datelor personale pe site-ul Ministerului Sănătății, Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și C.N.L.R.”
Selectare opțiune „PARTICIPĂ LA LOTERIA DE VACCINARE”

Thumbnail

În urma înscrierii, se va afișa un mesaj de confirmare și veți primi un mail cu numărul de ordine pentru participare la loterie.

Thumbnail

 

Loteria de vaccinare: ce urmează după înscriere

După înscriere, participantului i se va acorda un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație (înscrierea va porni cu numărul de ordine 1 pentru primul participant înscris) și va continua pentru toate extragerile până la finalizarea acțiunii, respectiv în data de 31.12.2021, ora 12:00.

Aplicația permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiași CNP.

După finalizarea operațiunii de înscriere, se va putea vizualiza numărul de ordine alocat. Numărul de ordine alocat în urma înscrierii participantului în vederea participării la extrageri se va transmite prin email către contul de mail al utilizatorului autentificat în aplicație.

Loteria de Vaccinare se desfășoară în perioada 03.10.2021 – 31.12.2021 și constă în 19 extrageri organizate în zilele de duminică/vineri, pe parcursul a 14 săptămâni, astfel:

  •     14 extrageri, respectiv câte 1 extragere pe săptămână
  •     3 extrageri, respectiv câte 1 extragere în fiecare lună
  •     2 extrageri organizate în săptămâna 14, respectiv în ultima săptămână a acțiunii.

Unde se publică rezultatele de la Loteria de Vaccinare

Rezultatele extragerilor sunt aduse la cunoştinţa participanţilor prin afişarea pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și pe site-ul Ministerul Sănătății.

Loteria de Vaccinare oferă un număr total de 1.139 premii, în valoare totală de 15.000.000 lei, după cum urmează:

– 81 de premii săptămânale (80 premii săptămânale în valoare de 10.000 lei + 1 premiu mare săptămânal în valoare de 100 000 lei);
– 3 premii lunare (câte 1 premiu în ultima săptămână a fiecărei luni în valoare de 300.000 lei);
– 2 premii la finalul Loteriei Programului Național de Vaccinare, în valoare de 500.000 lei, respectiv 1.000.000 lei.

Regulamentul complet al Loteriei de vaccinare poate fi descărcat de AICI.

Parallax

Vizualizari
22805
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
ghiorghi
diaconita
NU ATI GASIT O FORMA...MAI COMPLICATA PT INSCRIERE LOT VACCINARII????????
poza de profil
Robert Valentin
Serban
Am făcut vaccinul 2 doze pfizer și nu mi-a dat voucher 100 lei a zis că nu are am incercat sa mă înscriu la loteria vaccinari și nu merge ...

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri