Claudiu Zamfir

Două noi fonduri de investiții în startupuri de criptomonede și blockchain

Thumbnail

Aproape 200 de milioane de dolari urmează să fie investiți în startupuri care activează în zona criptomonedelor și în general a tehnologiei blockchain, cea care stă la baza bitcoin, prin două noi fonduri de investiții de capital de risc anunțate, zilele acestea, în America, respectiv în Coreea de Sud.

Firma de investiții în domeniul asset-urilor digitale Pantera Capital, din San Francisco, intenționează să strângă un fond de până la 175 de milioane de dolari, scrie TechCrunch. Pantera Capital a raportat deja la autoritatea americană de supraveghere financiară (SEC) angajamente de peste 71 de milioane de dolari de la 90 de potențiali investitori. Acesta ar fi al treilea fond de investiții în domeniul cripto pe care l-ar finaliza firma, primele două fiind mult mai mici, de 13 milioane de dolari, respectiv 25 de milioane.

De asemenea, compania japoneză de mesagerie pe mobil Line a anunțat lansarea unui fond de 10 milioane de dolari, „unblock ventures ltd.”, pentru investiții în tokenuri, cu posibilitatea de extindere în funcție de viitoarea creștere a pieței blockchain.

„unblock ventures ltd.” va fi gestionat de Unblock Corporation, o subsidiară sud-coreeană a grupului Line.

Parallax

Vizualizari
1606
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri