Redacția StartupCafe.ro

Credite IMM Invest la Banca Transilvania

Thumbnail

Banca Transilvania își organizează activitățile pentru a finaliza până pe 30 iunie solicitările antreprenorilor care vor credite cu garanții de stat prin IMM Invest 2021 și subprogramul Agro IMM Invest.

Principala instituție bancară din programul guvernamental de susținere a firmelor, Banca Transilvania, a anunțat că a început, săptămâna trecută, aprobarea creditelor în cadrul IMM Invest 2021.

„Prelungirea programului este mai mult decât binevenită. Avem încredere, având în vedere succesul de care s-a bucurat anul trecut. La BT, continuăm să ne implicam semnificativ pentru facilitarea accesului la finanțare și recomandam clienților IMM INVEST. Orice este important pentru businessul românesc este important pentru noi. Din ce vedem, fermierii arată interes semnificativ pentru AGRO IMM INVEST si ne asteptăm ca acest program să crească. Ne organizăm cât mai bine să finalizam solicitările clienților până în 30 iunie”, a spus Tiberiu Moisa, Director General Adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania.

Programul IMM Invest faciliteaza accesul la finantare al afacerilor mici si mijlocii afectate de pandemie. Statul garantează până la 90% din valoarea creditului, iar perioada de acordare a garanției este de până la 72 de luni. Beneficiarii pot cumula finanțări garantate de stat în limita plafonului de 10 milioane de lei, din care maxim 5 milioane de lei pentru capital de lucru.

Peste 5.000 de firme au ales BT ca bancă parteneră pâna acum, în acest an. Grupul Financiar BT este pregătit să preia inclusiv solicitari pe celelalte componente, AGRO IMM INVEST, IMM Factoring și IMM Leasing.

Mai multe detalii pentru antreprenorii care aleg BT ca bancă parteneră sunt cuprinse în broșura BT IMM INVEST și pe site-ul bancii.

 

Parallax

Vizualizari
2004
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.596
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.97

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.596

Articole publicate : 1, 045
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri