Raluca Abrihan

Competiţie cu premii de 200.000 dolari pentru femeile antreprenor

Thumbnail

O companie din domeniul plăţilor digitale lansează un program prin care oferă femeilor antreprenor două premii de câte 100.000 de dolari pentru proiecte de afaceri din domeniul FinTech şi proiecte cu impact social.

Programul ”Visa Everywhere Initiative: Ediţia globală pentru femei” se va încheia cu un eveniment care va avea loc la debutul Cupei Mondiale de Fotbal Feminin FIFA din Franţa 2019.

„Peste 163 de milioane de femei din întreaga lume şi-au deschis propria afacere în ultimii cinci ani, însemnând până la 37% din forţa de muncă. Antreprenoriatul feminin este în creştere şi Visa este hotărâtă să inspire şi alte femei să depăşească barierele cu ajutorul platformelor precum Visa Everywhere Initiative,” a declarat Lynne Biggar, Director Marketing şi Comunicare în cadrul Visa.

Acum, în premieră, programul va trece de la evenimente regionale la un program global, axat pe FinTech şi Impact Social pentru a aduce în lumina reflectoarelor milioanele de femei lideri în afaceri, care nu beneficiază de recunoaştere, mai spun reprezentanţii companiei.

Pentru a participa, companiile cu cel puţin o femeie fondator sunt invitate să îşi înscrie soluţiile care răspund provocărilor actuale din sectoarele FinTech şi Impact Social la una dintre cele două competiţii inovatoare.

 • Competiţia 1 (FinTech): Valorificând capacităţile specifice companiei dumneavoastră, cum ar putea contribui soluţia pe care o propuneţi la transformarea experienţelor de plată ale consumatorilor şi/sau comercianţilor la nivel local, regional sau global?

 • Competiţia 2 (Impact Social): Cum pot antreprenoarele din întreaga lume să genereze impact social prin susţinerea unui stil de viaţă durabil şi echitabil şi prin consolidarea economiilor locale/regionale?

 • Alte aspecte importante ale programului:

 • Toate colţurile lumii: participanţii eligibili vor fi împărţiţi în 6 regiuni: America de Nord, America de Sud, Asia-Pacific, Europa (fără Franţa), Franţa, Africa/Orientul Mijlociu. Fiecare regiune va trimite un câştigător per competiţie la finalele de la Paris.

 • Date importante: Principalele date ale programului sunt:

  • Candidaturile se pot depune începând cu data de 6 martie

  • Data limită de depunere a candidaturilor - 14 aprilie

  • Selecţia finaliştilor din fiecare regiune - luna mai

  • Finalele globale din Paris, Franţa - 7 iunie

 • Activităţile din finale: În prima săptămână a Campionatului Mondial de Fotbal Feminin FIFA Franţa 2019, finaliştii vor avea oportunitatea de a relaţiona cu partenerii Visa la nivel global şi vor participa la un eveniment live pentru desemnarea câştigătorilor competiţiei.

 • Susţinere şi premii: Pentru a răsplăti soluţiile cu cel mai mare impact, Visa va oferi 100.000 de dolari câştigătoarei fiecărei competiţii, precum şi un mentorat specializat, acces la clienţi şi la vasta reţea de parteneri ai companiei. Câştigătoarele vor primi şi bilete la meciul de deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal Feminin FIFA, Franţa 2019™.

 • Campanie globală: Visa va lansa o companie de marketing globală “Together as One” pentru a celebra iniţiativa Visa Everywhere Initiative: Ediţia Globală pentru Femei. Opt foste finaliste şi câştigătoare VEI, reprezentând regiuni din întreaga lume, vor fi vedetele campaniei, dornice să inspire femeile să participe la concurs şi să îşi urmeze visele de a trece peste riscuri şi de a construi afaceri de succes.

Parallax

Vizualizari
1616
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri