Adi Iacob

Competiție de idei de afaceri cu premii de 20.000 de euro pentru tinerii antreprenori. Înscrieri până pe 3 iunie

Thumbnail

Tinerii cu idei antreprenoriale orientate către viitor mai au la dispoziție 5 zile pentru a aplica la Future Makers, un program educațional dedicat celor cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani. Termenul limită pentru înscrierea în competiția de idei de afaceri cu premii totale în valoare de 20.000 euro este 3 iunie.

EcoTree, Aventurile lui Tzitzi-Poc, I’m Fine, Veltra Bikes, Auttie, Re-cycled sunt câteva din ideile câștigătoare din anii trecuți, și într-o ediție extraordinară în luna martie, 3 soluții românești la provocările Covid-19 au primit deja suport financiar și mentorat în Future Makers: 

  • VecinulTau.ro, platformă de ajutor în vecinătate
  • Air Up - prototip de ventilator medical 
  • Smart Disinfection System, poartă de dezinfectare

Juriul competiției este format din George Buhnici (antreprenor), Andreea Roșca (antreprenor), Marius Ștefan (Autonom), Sergiu Neguț (MSM/ FintechOS), Paris Nikolopoulos (Coca Cola România), Ioan Iacob, (Qualitance), Mihai Toader-Pasti (EFdeN), Ionuț Bonoiu (Forbes România), Irina Anghel Enescu (South Eastern European Private Equity & VC Association) și Viorel Urda (câștigător Future Makers 2019). 

  • Înscrierile au loc până pe 3 iunie 2020 (AICI).

“Momente de incertitudine ca cel pe care-l trăim acum generat de pandemia COVID-19 ne dovedesc cât de importantă e educația orientată către viitor, dezvoltarea agilității și a capacității de inventare și reinventare. 

Alături de partenerii noștri am reușit în ultimii ani să construim spații de învățare și creștere pentru 100 de echipe de tineri, multe dintre ele reușind deja să dezvolte afaceri sustenabile care au accesat apoi investiții de sute de mii de euro”, spune Ciprian Stănescu, Co-Fondator, Social Innovation Solutions
 

Parallax

Vizualizari
2870
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri