Adi Iacob

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede lansează un incubator de afaceri: 500.000$ pentru startup-uri

Thumbnail

Binance, unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede din lume, deschide un incubator de afaceri pentru startup-uri de blockchain și monede virtuale. Binance Labs Incubation Program va oferi câte jumătate de milion de dolari startup-urilor admise în program, în schimbul unui pachet de 10% din afacere.

Programul a fost prezentat pentru prima oară în luna iunie, când compania și-a anunțat și intenția de a lansa un fond de investiții în valoare de 1 miliard de dolari, dar acum Binance a oferit mai multe detalii cu privire la noul incubator.

În programul vor fi admise câte 8-10 startup-uri (per lot) timp de 10 săptămâni, potrivit CEO-ului Binance Labs, Ella Zhang, citat de TechCrunch.

Totuși, exchange-ul nu a decis încă dacă investiția de 500.000 de dolari va fi în monede fiat (dolari), criptomonede sau o combinație a celor două.

Dincolo de bani, compania va oferi afacerilor mentorat, consultanța tehnică, accesul la rețeaua Binance și, de asemenea, suportul pentru activități non-tehnice precum consultanță pentru departamentul de resurse umane.

  • Programul va începe pe 9 octombrie, în San Francisco, iar aplicațiile sunt deschise până la data de 14 septembrie (AICI).

CEO-ul Binance a specificat că exchange-ul caută să finanțeze în special proiecte de infrastructură, securitate, exchange-uri descentralizate, portofele electronice, sercivii de plăți, aplicații descentralizate și jocuri.

De asemenea, Binance dorește să extindă programul în diferite părți ale lumii.

"Ne uităm la diferite orașe din întreaga lume, pentru că tehnologia blockchain și criptomonedele sunt internaționale", a spus Zhang. Ea a adăugat că Africa și Asia prezintă un interes deosebit în acest moment, dar nu s-au decis încă alte destinații.

Strategia agresivă de investiții a Binance are sens. Ca cel mai mare exchange de monede digitale din lume (ca volum) — cu peste 1 miliard de dolari tranzacționați în ultimele 24 de ore — este practic o imprimantă de bani, dar în același timp, compania este dependentă în totalitate de industria criptomonedelor.

Parallax

Vizualizari
2682
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri