Redacția StartupCafe.ro

Cardurile Star emise de Banca Transilvania au un nou design

bt

Cardurile Star emise de Banca Transilvania, parte din programul de loialitate cu același nume, au un nou design, realizat în colaborare cu Brandient și Idemia.

Programul Star a fost lansat în 2011, moment la care Banca Transilvania avea în portofoliu 150.000 de carduri de credit, iar Star, aproximativ 700 de magazine partenere. Programul înseamnă acum peste 640.000 de carduri de cumpărături și 25.000 de locații afiliate, 70% dintre carduri sunt inclusiv în format digital, în aplicația BT Pay.

„Noul design vine ca recunoștere a relevanței programului Star pentru toți cei care fac parte din el – atât clienții cu carduri BT de cumpărături, cât și comercianții parteneri. Star a contribuit esențial la creșterea activității de carduri a băncii, precum și la schimbarea radicală a comportamentului de plată al clienților Star, în prezent peste 96% din tranzacții fiind cumpărături”, declară Oana Ilaș (foto), Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

carduri

Ce beneficii au clienții cu carduri Star:

  • Achiziții în rate fără dobândă la cele peste 25.000 de magazine partenere, fizice și online; numărul maxim de rate este 24, în funcție de magazin.
  • Acumularea de puncte Star pe card pentru fiecare plată integrală cu cardul de cumpărături în țară și străinătate; un punct Star este echivalentului unui leu;
  • Posibilitatea de a folosi punctele Star pentru cumpărături la magazinele afiliate;
  • Acces la credit pe card, de până la cinci ori venitul lunar;
  • Oferte exclusive ale magazinelor partenere Star, promovate în aplicația BT Pay.

Ecosistemul Star

Programul Star a devenit un ecosistem care acoperă întreaga activitate de carduri a Băncii Transilvania atât zona de emitere, cât și cea de soluții de acceptare de carduri.

Star vine constant cu facilități disponibile gradual la magazinele online partenere, care schimbă experiența de shopping online, cele mai recente fiind Plata cu puncte Star direct în magazinul online și Pay with BT Pay, prin care utilizatorul este direcționat în aplicație, unde poate vedea detaliile plății și aproba tranzacția cu unul din cardurile BT din BT Pay, fără a mai introduce manual datele de card pe site-ul comerciantului.  

Articol susținut de Banca Transilvania. 

Parallax

Vizualizari
707
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.596
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.97

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.596

Articole publicate : 1, 040
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri