Redacția StartupCafe.ro

BT, certificare internațională pentru soluțiile de plată cu cardul

Thumbnail

Banca Transilvania (BT) a primit certificare de calitate ISO9001:2015 pentru activități de acceptare a cardurilor la plata prin POS-uri, aplicație și terminale de plată asistate, neasistate şi virtuale – şi activităţi de eCommerce.

BT este prima bancă din România care primeşte o astfel de recunoaştere pentru soluţiile de plată cu cardul, în urma auditării externe. Certificarea atestă calitatea serviciilor şi soluţiilor POS şi eCommerce oferite de bancă.

Organismul de certificare este SGS România, parte a grupului SGS, lider mondial în domeniul inspecţiei, verificării, testării şi certificării.

Impactul Băncii Transilvania pe piaţa soluţiilor de plată cu cardul:

  • Peste 40.000 de comercianți şi 80.000 de locații fizice şi magazine online beneficiază de serviciile de acceptare BT.
  • În medie, în fiecare secundă sunt realizate 13 tranzacții cu cardurile Băncii Transilvania.
  • Volumele de tranzacții de cumpărături cu cardurile au crescut cu peste 42% în 2021 față de 2020.
  • 17.000 de comercianți fac parte din programul de loialitate STAR, destinat clienților BT care au carduri de cumpărături.
  • Banca Transilvania are 4,6 milioane de carduri emise.

Comercianţii care lucrează cu Banca Transilvania au la dispoziţie BTePOS.ro, platformă online cu soluţii pentru plata cu cardul, cu telefonul sau online.

BT are peste 2,5 milioane de clienți unici digitalizați, reprezentâmd 68% din clienții activi. Aceștia sunt persoane fizice și companii care folosesc cel puțin una dintre soluțiile digitale ale băncii - aplicații, Internet Banking sau Mobile Banking.

Banca Transilvania este cel mai mare emitent de carduri din România și liderul pieţei soluțiilor de plată cu cardul şi a tranzacțiilor cu cardul.

Parallax

Vizualizari
260
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.598
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.1

expertise: 0.09

rating: 1.598

Articole publicate : 971
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri