Claudiu Zamfir

Betfair pariază pe startupuri IT românești - finanțări și mentorat, înscrieri online

Thumbnail

Startupurile IT&C românești vor putea obține finanțări și mentorat într-un nou program de accelerare care se va deschide la Cluj-Napoca, pentru care au început înscrierile online, au anunțat, vineri, organizatorii, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

Înscrierile în programul de accelerare Alpha Hub au loc pe internet, AICI, în perioada 9 octombrie-6 noiembrie 2018.

Programul -  realizat de compania de pariuri sportive Paddy Power Betfair, Techsylvania și fondul de investiții Risky Business - își propune facilitarea accesului antreprenorilor la cunoștințe de specialitate, parteneriate și clienți din mediul corporate, în scopul scalării produselor și serviciilor oferite la nivel global.

Alpha Hub se va concentra pe soluționarea provocărilor legate de conceptul de Responsible Gambling (Joc Responsabil) și se adresează startup-urilor aflate cel puțin în faza de prototip, care utlizează tehnologii cu aplicabilitate în domenii precum:

  • customer matching,
  • verificarea identității,
  • data & analytics,
  • online journey,
  • instrumente self-service și retail.
  • O ultimă secțiune, Dealer’s Choice, este deschisă înscrierii startup-urilor care nu se încadrează în nici una dintre categoriile menționate mai sus.

Programul va debuta cu un eveniment de lansare în data de 20 noiembrie 2018, urmat de o perioadă de două săptămâni de mentorat și suport și se va încheia cu un eveniment de prezentare a soluțiilor în data de 4 decembrie. Costurile de călătorie (zborurile și cazarea) pentru echipele din afara Clujului vor fi acoperite de către organizatorii programului.

Cele mai de succes startupuri din program vor fi eligibile pentru finanțare în vederea dezvoltării și prezentării conceptului de business în cadrul Paddy Power Betfair, susține grupul, fără a menționa valoarea premiilor. Potrivit site-ului oficial, startupurile vor putea primi finanțări fără să li se oprească părți sociale, iar valoarea premiilor va fi calculată în funcție de nevoile fiecărui câștigător.
 
În plus, startup-ul câștigător va avea ocazia să își prezinte proiectul în Dublin, în fața managementului Paddy Power Betfair, precum și a altor potențiali parteneri și investitori.

Startup-urile participante în cadrul programului vor putea obține și resurse personalizate, precum sprijin în pregătirea pentru pitching, o viitoare finanțare, o strategie de implementare a parteneriatelor cu mediul corporatist, dar și accesul la evenimente exclusiviste care să stimuleze dezvoltarea acestora.

Parallax

Vizualizari
694
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri