Redacția StartupCafe.ro

Banca Transilvania: Finanțare BT verde de 10 milioane EUR pentru extinderea Quartier Azuga din București

Thumbnail

Banca Transilvania finanțează compania STC Partners cu 10 milioane de euro pentru extinderea cu peste 100 de locuințe a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, aflat în București, în zona Tei. Prima fază a proiectului a fost susținută financiar tot de BT, cu 6 milioane de euro, în ianuarie 2024.

Standardele oferite de Quartier Azuga au la bază condițiile moderne de locuit și responsabilitatea față de mediu, concretizate în standarde de viață mai ridicate, economii semnificative la costurile utilităților și amprentă de carbon redusă.

„Banca Transilvania susține proiecte imobiliare verzi de înaltă calitate, precum Quartier Azuga. Investiția noastră suplimentară în dezvoltarea acestei noi comunități rezidențiale verzi subliniază încrederea noastră în calitatea proiectului și în contribuția sa la peisajul și calitatea vieții din București”, declară Cosmin Călin, Director Executiv Large Corporate, Banca Transilvania.

„Asigurarea creditului de dezvoltare pentru faza a doua înainte de finalizarea primei faze este un indicator bun al succesului proiectului nostru și al capacității echipei noastre de dezvoltare. Acest parteneriat continuu cu Banca Transilvania asigură finalizarea la timp a Quartier Azuga, le mulțumim partenerilor noștri de la Banca Transilvania”, afirmă Andrei Ștefan, Partener, STC Partners.

Întregul proiect Quartier Azuga va fi finalizat în a doua parte a anului viitor.

Banca Transilvania este prima bancă din România care a acordat, din 2007, finanțări destinate eficienței energetice în sectorul rezidențial.

Articol susținut de Banca Transilvania.

Parallax

Vizualizari
455
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 033
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri