Denisa Crăciun

Banca Transilvania va avea propria companie de tehnologie

Thumbnail

Banca Transilvania va avea propria companie de tehnologie, Code Crafters, prin care își va crește capacitatea de dezvoltare a soluțiilor IT, conform unui comunicat transmis, vineri, StartupCafe.ro.

Activitatea companiei începe în aprilie 2022, cu o echipă formată din persoane cu experiență atât în firme de tehnologie și outsourcing, cât și în banking. Structura Code Crafters este similară companiilor de profil, centrată pe echipe mici, autonome, pasionate de tehnologie și inovație, se mai arată în comunicat.

„La Banca Transilvania, investim masiv în tehnologie, am avansat mult de la un an la altul, însă suntem mai degrabă obișnuiți să cumpărăm tehnologie decât să o facem noi. Cu Code Crafters, facem un pas mare în direcția în care producem noi soluțiile de care avem nevoie, dar și ca mindset, organizare și cultură digitală”, spune Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Thumbnail

Tehnologia ajută banca să crească productivitatea, eficiența operațională și siguranța online, precum și să inoveze pentru clienții care doresc să facă banking rapid, de oriunde și oricând.

75% din clienții activi ai Băncii Transilvania sunt digitalizați, și anume 2,7 milioane.

Parallax

Vizualizari
4767
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri