REDACȚIA STARTUPCAFE.RO

BT: Cardul de cumpărături STAR Forte, 100% online

Thumbnail

Clienții Băncii Transilvania pot obține cardul de cumpărături STAR Forte, în aproximativ 10 minute, prin aplicația BT Pay. Opţiunea va fi disponibilă clienţilor gradual, în decurs de aproximativ o săptămână, iar lansarea face parte din strategia băncii de a veni constant cu alternative de banking la distanţă.

STAR Forte este cel mai popular card de cumpărături, care oferă posibilitatea de a cumpăra în până la 24 rate fără dobândă sau de a acumula puncte STAR la partenerii programului.

Clienţii Băncii Transilvania pot aplica online pentru STAR Forte, prin aplicaţia BT Pay, ceea ce înseamnă acces la bani şi la card în aproximativ 10 minute.

Beneficiile cu care vine cardul STAR Forte pentru clienți sunt:

  • împrumut de până la 25.000 de lei;
  • cumpărături în până la 24 rate fără dobândă sau puncte de loialitate la peste 17.000 de comercianţi din mediul fizic și online.
  •  

În BT Pay, clienţii au la îndemână toate informaţiile despre STAR Forte:

  • sold;
  • număr de puncte STAR acumulate;
  • datele cardului;
  • numărul de rate care mai trebuie achitate;
  • tranzacţiile realizate, grupate pe categorii;
  • obligaţiile lunare de plată şi oferte de la partenerii STAR;
  • pentru plățile online aceştia pot confirma tranzacțiile direct de pe telefon.

Cui îi este destinat cardul STAR Forte

Cardul este destinate cetățenilor români cu venituri salariale, care lucrează de cel puțin 3 luni la actualul angajator.

De asemenea, pentru fluxul online, banca ia în considerare categoria de venituri prin care poate oferi produsul cel mai rapid unui număr semnificativ de clienţi, şi anume salariul.

În unităţile Băncii Transilvania pot aplica pentru STAR Forte persoane cu venituri mult mai variate - salarii, dividende, chirii, pensii etc.

„Avem ambiţii mari în ceea ce priveşte transformarea digitală a băncii. Planurile noastre au legătură mai ales cu transpunerea în mediul digital a majorităţii proceselor de originare de produse, aşa încât clienţii vor putea comanda online, inclusiv prin telefon, tot mai multe produse şi servicii. Lansarea de azi este un nou pas prin care oferim clienţilor mult mai multă convenienţă, deschizând astfel şi mai mult accesul la banking”, spune Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

Clienții vor primi primi cardul fizic la adresa dorită sau la o unitate BT, varianta digitală a acestuia având avantajul că poate fi folosită imediat, prin BT Pay.

STAR Forte este primul card de credit al Băncii Transilvania, lansat în 2003. Peste 550.000 de carduri de credit are banca, iar 1 din 2 carduri este folosit în format digital.

Aplicaţia BT Pay are peste 1,5 milioane de utilizatori,  cu 80% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 18% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, 3 linii de business, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi.

Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

Parallax

Vizualizari
1485
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 036
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri