Smile Media

webPR: Aplicația BT Pay pentru cumpărături și transfer de bani cu telefonul, peste 1.000 de descărcări/zi

Thumbnail

Aplicația BT Pay a fost descărcată până acum de peste 50.000 de ori, ceea ce înseamnă circa 1.000 de descărcări/zi de la finalul lunii ianuarie a.c., când a fost lansată, și până în prezent. De asemenea, prin BT Pay au fost realizate peste 100.000 de plăți cu telefonul la comercianți și circa 10.000 de transferuri de bani.
 

BT Pay înseamnă o experiență nouă la cumpărături pentru clienții Băncii Transilvania care au card Visa sau Mastercard. BT este singura bancă din România care oferă posibilitatea de a plăti contactless, cu telefonul.
 
Detalii:

  • Aplicația poate fi descărcată din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android și iOS și presupune adăugarea în aplicație a cardurilor BT, în format digital.
  • Prin BT Pay pot fi făcute plăți în țară și în străinătate, prin aproprierea smartphone-ului de POS-urile contactless. Funcționalitatea este valabilă pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, sistemul iOS nepermițând accesul NFC pentru terțe aplicații.
  • Prin această aplicație pot fi realizate transferuri de bani între cardurile proprii sau către alte persoane care au card BT.  
  • Prin BT Pay pot fi consultate detalii despre tranzacțiile realizate cu cardul BT, soldul și, în cazul cardurilor de credit, sumele lunare de plată și punctele de loialitate STAR acumulate.

BT Pay este colecția de accesorii de plată a Băncii Transilvania și cuprinde aplicația BT Pay, sticker, ceas și brățara contactless. Promovarea BT Pay are loc în această perioadă printr-o campanie Visa & Banca Transilvania, care are ca headline “Inca mai plătești cash în 2018?”.
 
Ineditul spotului video este voice over-ul unui actor american celebru, care se adresează românilor cu imboldul de a învață să câștige timp pentru lucrurile care contează cel mai mult, plătind ontactless.

 

Parallax

Vizualizari
867
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 394
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri