Adi Iacob

Finanțări de 50.000 Euro pentru antreprenorii din București: Regulamentul Start-Up City, pus în dezbatere publică

Thumbnail

Primaria Municipiului București a definitivat și a pus în dezbatere publică regulamentul programului Bucharest Start-up City, prin care vrea să susțină minim 200 de antreprenori din Capitală, cu o sumă maxima de 50.000 euro/beneficiar. Programul Start-Up City a fost promis de Primăria Capitalei, anul trecut, în condițiile în care antreprenorii din București au fost excluși practic de la finanțarea guvernamentală din programul Start-Up Nation 2018-2019, prin depunctarea masivă. 

După finalizarea perioadei de dezbatere publică și aprobarea documentului de către Consiliul General al Municipiului București, bucureștenii vor putea să depună planurile de afaceri, în vederea finanțării acestora. 

Cheltuielile eligibile în cadrul programului includ: 

  • cheltuielile salariale
  • cheltuieli asociate cu investiția în echipamente
  • cu achiziția de autovehicule/autoutilitare
  • cheltuieli necesare pentru promovarea afacerii în mediul online
  • cheltuieli necesare pentru achiziția de software 

Condițiile de eligibilitate specifice programului vizează înființarea întreprinderii pentru care este solicitată asistența financiară pe raza Municipiului București, după data de 1 ianuarie 2019 (atat sediul social cat si punctul de lucru trebuie sa fie pe raza Municipiului Bucuresti). 

Departajarea aplicațiilor se va realiza printr-un proces de selecție, structurat în trei etape distincte, principalul element de diferențiere a aplicațiilor primite fiind calitatea lor și implicarea asociaților în dezvoltarea respectivei afaceri. Concret, selecția aplicațiilor finanțate se va realiza în urma verificărilor administrative și de eligibilitate (faza A), a evaluarii tehnico-financiare (faza B, conform grilei de evaluare aflate la finalul acestei scheme de minimis) și a fazei de interviuri/pitch (faza C). În faza C a evaluarii vor participa doar primele 250 de aplicații selectate în urma ordonării din faza B a procesului de evaluare.

Thumbnail
Thumbnail

 

Proiect de hotărâre privind aprobarea schemei de ajutor de minimis aferenta programului de interes public l... by Anonymous TpF2HPo4 on Scribd

Parallax

Vizualizari
10841
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Nadragi
Rupti
Nu mai prapaditi banii contribuabililor.
Ce faceti daca noi, cei care nu intindem mana, nu mai alimentam frenezia asta de finantari fara cap si coada?
Abtineti-va! Nu merge economis reala. Puneti stop prostiilor si reparati canalele, strazile. Infiintati puncte de colectare in spatiile care se decrepesc, in loc sa taxati aiurea. Nu mai maturati DN1 ca e o prostie. Investiti in canalizarea Bucurestiului si luati masini de spalat trotuare/ carosabil electrice.
Nu mai aruncati banii!

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri