Adi Iacob

Unul dintre cele mai mari acceleratoare din Londra caută startup-uri la București

Thumbnail

Înscrierile pentru programul 2018 sunt deschise la Techstars London, unul dintre cele mai importante acceleratoare de startup-uri din Marea Britanie, urmând ca reprezentanții acceleratorului să vină și la București pe 21 martie pentru întâlniri cu antreprenori.

Pentru a întâlni echipa Techstarts London pentru a obține sfaturi despre produsul pe care îl dezvolți și pentru șansa de a fi acceptat în programul anului 2018 al acceleratorului, antreprenorii se pot înscrie aici pentru o întâlnire individuală de 30 de minute cu echipa din Regatul Unit de pe 21 martie, sau aici pentru programul acceleratorului — până pe 8 aprilie.

Echipa Techstars va petrece timp în mai multe orașe internaționale pentru a cunoaște oameni de afaceri din Europa, în timp ce caută oportunități de investiții pentru viitoarea clasă Techstars din Londra.

Capitala britanică este clasată pe locul 6 în topul celor mai puternice ecosisteme de startup-uri din lume.

În cadrul aceeleratorului Techstars au participat de-a lungul timpului în total 1274 de startup-uri, 90% dintre acestea fiind active sau au fost achiziționate și a oferit finanțări totale de circa 4,4 miliarde de dolari, în toată lumea.

Citește și VIDEO Un startup lansat la Cluj, admis la un accelerator de afaceri din Londra, primeşte o investiţie de 120.000 dolari

Parallax

Vizualizari
1092
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri