Claudiu Zamfir

Finanțări de 36.000 dolari pentru startup-uri IT, într-un accelerator de afaceri susținut de Siemens, Cisco, BASF

Thumbnail

Startup-uri IT europene, inclusiv din România, au ocazia să se înscrie într-un accelerator de afaceri din Germania, susținut de companii ca Siemens, Cisco sau BASF, care oferă mentorat și training în afaceri, precum și finanțări.

Acceleratorul Alchemist Europe, de la Munchen, spune că va începe cursurile cu prima clasă de antreprenori în ianuarie 2020 și așteaptă înscriei online, AICI. Sunt așteptate firme tip enterprise startup, adică cele care oferă produse sau servicii către alte companii.

Afacerile pot fi business to business sau business to business to consumer. Sunt bine-venite toate tipurile de afaceri: software as a service (SaaS), servicii pe bază de licență, servicii freemium, cu condiția ca veniturile startup-urilor aplicante să provină de la alte firme.

Programul oferă și investiții startup-urilor accelerate, în funcție de nevoile identificate. Alchemist Europe este o inițiativă focalizată pe Europa a Alchemist Accelerator, un accelerator de afaceri care a acordat startup-urilor, în mod tradițional, investiții în jurul a 36.000 de dolari fiecare.

Parallax

Vizualizari
1734
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri