Adi Iacob

Un nou accelerator de afaceri, în căutare de startup-uri de inteligență artificială: Premiu de 10.000 de euro

Thumbnail

Compania elvețiano-suedeză din industria roboticii și energiei electrice ABB lansează un accelerator de afaceri pentru startup-uri din domeniul inteligenței artificiale, care vor avea șansa de a câștiga 10.000 de euro în urma unui concurs de idei de afaceri.

De asemenea, mai multe startup-uri vor fi selectate pentru a face parte din programul lansat de ABB în perioada februarie - mai 2019, potrivit informațiilor disponibile pe site-ul companiei. Acestea vor fi asociate cu departamente ale ABB, în care vor începe să lucreze la aplicațiile propuse.

Compania se concentrează în primul rând pe startup-uri capabile să dezvolte instrumente moderne bazate pe inteligența artificială pentru domeniile automatizării, robotizării și gestionării sistemelor energetice, precum și a clădirilor și orașelor inteligente.

Perioada de înscriere este între 5 noiembrie și 7 decembrie (AICI).

Thumbnail
programul acceleratorului de afaceri

Ce oferă acceleratorul:

  • Acces la facilitățile ABB, cum ar fi API-uri, software-uri, baze de date și echipamente din centrele sale de cercetare
  • Acces la specialiști din cadrul companiei: ingineri, marketeri, experți în vânzări și resurse umane
  • Acces la ateliere și evenimente, împreună cu experți ABB 
  • Acces la jucători cheie din domeniul inteligenței artificiale
  • Posibilitatea de a colabora cu ABB în proiecte pe termen lung și accesul la canalele de vânzări și centrele de cercetare și dezvoltare (din Germania și Polonia) ale companiei

Parallax

Vizualizari
1072
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri