Conferința și atelierele de lucru EuroIMPACT - Cele mai noi informații despre fonduri europene 2019! - Eveniment antreprenoriat

Conferința și atelierele de lucru EuroIMPACT - Cele mai noi informații despre fonduri europene 2019!

Thumbnail
Pret
GRATUIT
29-Oct-2018, 09:00
Hotel Intercontinental
Bucuresti
Organizator
Institutul European, Startupcafe.ro
Body

Informarea și îmbunătățirea comunicării privind politica de coeziune a Uniunii Europene în România

Institutul European din România, în parteneriat cu HotNews.ro-Startupcafe.ro, implementează din aprilie 2018 proiectul Informarea și îmbunătățirea comunicării privind politica de coeziune a Uniunii Europene în România.

Proiectul promovează în rândul publicului român proiectele de succes, cele mai bune practici, lecțiile învățate și oportunitățile asociate implementării politicii de coeziune a Uniunii Europene.

În cadrul proiectului, în perioada 29-31 octombrie 2018, va fi organizată conferința și atelierele de lucru EuroIMPACT. Cele două evenimente reflectă o abordare cu adevărat inovatoare în comparație cu evenimentele organizate în trecut, incluzând o conferință la nivel înalt, ateliere de lucru și un târg al proiectelor implementate și al viitoarelor idei de proiecte.

Astfel, scopul evenimentelor este de a facilita interacțiunea între toate părțile interesate de rezultatele politicii de coeziune a UE, creând astfel oportunitatea de a învăța, a dezbate și de a face schimb de cunoștințe și experiențe relevante.

În particular, accentul va fi pus pe modul în care a contribuit politica de coeziune la creșterea locurilor de muncă în România, impactul său asupra creșterii economice și a investițiilor la nivel regional și național și efectele sale, în general, asupra îmbunătățirii calității vieții cetățenilor. 

Agenda și locul de desfășurare a evenimentelor sunt în curs de confirmare, urmând a fi comunicate la o dată apropiată desfășurării acestora.

Conţinut