Redactia

Vloggeri români de pe You Tube la BT Hub de la Electic Castle

Imagine principala
epic show

Vloggerii Epic Show, importanți producători de conținut pe You Tube în rândul românilor, vor participa BT Hub, atelier creativ și antreprenorial organizat de Banca Transilvania la festivalul de muzică Electric Castle, care se ține la Bonțida, județul Cluj, în 12-16 iulie.

Potrivit unui comunicat emis marți de Banca Trasilvania, în cadrul BT Hub sunt organizate întâlniri şi ateliere creative susținute de antreprenori și tineri cu poveşti de succes:

  • Când Binili Învinge (sâmbătă, 15 iulie, între 14:00 și 15:00): întâlnire cu Bogdan Șerban, realizator şi prezentator al Radio Guerrilla, ocazie cu care participanții pot afla povestea relansării postului de radio;
  • Rime Electrice (vineri, sâmbătă şi duminică, între 16:00 și 17:00): concurs de rime cu vloggerii de la Epic Show;
  • Selfie de Festival (joi şi sâmbătă, între 17:00 și 18:00): atelier susținut de fotograful Vlad Cupșa;
  • Electric Pixies (vineri, între 17:00 și 19:00): atelier pentru iubitorii de flori, susținut de florăria Casa cu Flori. Participantele vor avea ocazia să-şi completeze ținuta de festival cu coronițe de flori pe care vor învăța să le facă la Electric Pixies.

Canalul de You Tube Epic Show a strâns 61.000 de abonați.

program bt hub

În afara programului de ateliere, BT Hub este o zonă de relaxare între concerte, care oferă inclusiv ocazia de a avea un GIF de festival pe fundal de scenă, pentru promovarea pe social media.

Tot în cadrul BT Hub, va avea loc duminică, în 16 iulie, expoziția de fotografii Electric People realizate la festival de bloggerițele Andreea Lupescu și Andreea Retinschi, invitatele Băncii Transilvania la Electric Castle.

Festivalul care are loc la Castelul Banffy a introdus și sisteme de plată inovatoare, fără numerar.

Prin BT Cashless, particianții vor putea plăti la Electric Castle cu brățara RFID de festival, care trebuie încărcată cu suma dorită să fie cheltuită la eveniment, fie online, din aplicatia Electric Castle sau la standurile dedicate, la festival.

Clienții Băncii Transilvania pot plăti și cu ceasul sau brățara BT contactless, fiecare dintre acestea înlocuind cardul bancar la cumpărături.  

 

Parallax

Vizualizari
142
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri