Adi Iacob

Tinder oferă gratuit funcția Passport, pentru ca utilizatorii din toată lumea să-și găsească amici în timpul pandemiei

Thumbnail

Tinder, aplicaţia prin care utilizatorii cunosc oameni noi și își dau întâlniri, va oferi gratuit funcția Passport ― "astfel încât să te poți conecta și vorbi cu persoane de oriunde din lume" ― începând deptămâna viitoare, până pe 30 aprilie. 

"Distanțarea socială nu trebuie să însemne deconectare. Acesta este motivul pentru care în curând vom oferi gratuit tuturor utilizatorilor noștri funcția Tinder Passport, astfel încât să te poți conecta și vorbi cu persoane de oriunde din lume", a transmis compania într-o postare pe Facebook. 
 

Într-un anunț postat pe site-ul aplicației, compania a anunțat că "începând de săptămâna viitoare, vom face funcția Passport, care îți permite să te conectezi cu oricine, de oriunde din lume, să fie disponibilă gratuit tuturor membrilor până pe 30 aprilie".

Într-o notă trimisă tuturor angajaților Match Group, CEO-ul Shar Dubey a explicat că decizia va oferi comunității Tinder tehnologia care îi va ajuta să îi "învețe de la / să-i asculte pe cei care se confruntă cu aceeași situație în diferite locuri din lume, într-o perioadă de izolare fără precedent”, scrie The Verge.

Cu funcția Passport, utilizatorii pot căuta oameni în orice oraș din lume. Compania spune că speră ca funcția să fie folosită "pentru a transporta utilizatorii din carantină în orice parte a lumii” (n.r. virtual, evident).

Parallax

Vizualizari
1423
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri