Adi Iacob

Spotify le permite fanilor să doneze bani artiștilor

Thumbnail

Spotify introduce o nouă funcție care le permite artiștilor să primească donații direct de la utilizatori sau să redirecționeze banii în scopuri caritabile.

Artiștii pot afișa o emblemă cu textul "Artist Fundraising Pick"  în partea de sus a profilului lor de Spotify pentru ca fanii să le poată dona bani, potrivit unei postări pe blogul companiei.

De asemenea, la fel ca în cazul donațiilor pentru ei înșiși, artiștii pot redirecționa banii de la utilizatori în scop caritabil sau către angajații din stuff-ul tehnic a căror activitate are de suferit din cauza Covid-19.

"În primul rând, această caracteristică permite artiștilor interesați să strângă bani pentru a se susține pe ei înșiși, pe echipele lor (...)

Având în vedere impactul crizei Covid-19, lucrăm cât de repede putem pentru a dezvolta acest nou produs și să-l oferim la cât mai mulți artiști. Cu toate acestea, nu am construit niciodată o funcție de strângere de fonduri ca aceasta 

Considerăm că aceasta este o primă versiune care va evolua pe măsură ce vom învăța cum să o facem cât mai utilă pentru comunitatea din industria muzicală", explică reprezentanții Spotify.

Artistul de muzică electronică Marshmello a fost unul dintre primii care s-au înscris, încurajându-i pe cei 33 de milioane de ascultători lunari să doneze fondului de caritate "Musicares coronavirus".

Thumbnail

Parallax

Vizualizari
131
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri